Selecteer een pagina

Als je naar Barcelona gaat dan ga je daar met een reden heen. De reden die je ook hebt maakt het voor jou een reis die onbetaalbaar wordt. Als je eenmaal in Barcelona bent geweest dan zal jouw hart daar zeker blijven. Barcelona zal jou dan ook zeker gaan veroveren met zijn mooie landschappen en prachtige gebouwen.

Bezienswaardigheden van Barcelona

In Barcelona is een heleboel te doen, iets wat je gezien moet hebben is het voetbalstadion van FC Barcelona. Dat mag uiteraard niet ontbreken als je in Barcelona bent, je kunt er heel makkelijk een bezoek aan brengen door erlangs te rijden en een prachtige blik erop te werpen. Als je in Barcelona bent dan moet je ook de Sagrada Familia bezoeken, dat is een echte nummer 1 die je gezien moet hebben als je in Barcelona bent. Wees wel goed voorbereid en boek op tijd je kaartje, ze gaan er namelijk snel door en je loopt het risico dat je te laat bent met boeken en geen kaartje hebt.

Stedentrip naar Spanje

Spanje is een mooi land, een land die bekend staat om zijn warmte. Veruit de meeste bezoekers komen daarom in de warme maanden naar Spanje toe en trekken naar de grote steden aan het water. Als je in Spanje bent dan zul je zien dat er meerdere steden zijn die je kunt bezoeken. Stuk voor stuk zijn ze het allemaal waard met hun eigen charmes.

Met vroegboekkorting naar Barcelona

Als je nu al weet dat je naar Barcelona wilt dan kun je al gaan boeken, als je op tijd boekt dan krijg je een vroegboekkorting en die kan goed op gaan lopen. Als je een vroegboekkorting hebt dan kun je misschien wel langer op reis naar Barcelona. Maak dus slim gebruik van de keuze dat je over een tijd naar Barcelona toe wilt gaan en zorg ervoor dat je die vroegboekkorting erbij pakt.

Stedengids met tips voor regio Barcelona

Niet alleen Barcelona heeft mooie dingen om te zien maar ook eromheen is genoeg te zien. Stap eens in een bus en laat je rondrijden tijdens een tour, zo krijg je alles te zien wat aanbevolen wordt. Als je een goede tour boekt dan word je ook nog eens rondgeleid op de meest populaire plaatsen en wordt daar ook over verteld. Je ziet dan dus alles wat je wilt weten en waarvan je het echt gezien moet hebben.

Hotels en overnachten

Waar je gaat overnachten is helemaal aan jezelf, je kunt kiezen om een hotel midden in Barcelona te boeken. Wel is het dan zo dat je wat drukte mee zult krijgen, als je daar niet van houdt dan kun je beter wat verder buiten de stad boeken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om helemaal niet in Barcelona te verblijven, er is genoeg aanbod om te overnachten ook buiten Barcelona. Jij kunt dus zelf bepalen waar je gaat slapen en hoelang je dat gaat doen, zorg ervoor dat je op tijd boekt dan ben je er zeker van dat je een goede overnachting hebt.