Selecteer een pagina

Als je aan Spanje denkt dan denk je aan Madrid. De hoofdstad van Spanje heeft 3 miljoen inwoners en trekt per jaar ook nog eens 7 miljoen toeristen. Naast dat heeft het ook nog eens heel erg veel moois te bieden en de meeste dingen zijn helemaal gratis. De stad Madrid is dan ook een echt trekpleister waarvan je zeker tot rust zult komen.

Bezienswaardigheden Madrid

Als je in Madrid bent dan is het natuurlijk wel heel erg verleidelijk om naar het stadion van Real Madrid te gaan, het stadion Estadio Santiago Bernabéu staat in Madrid en is ook zeker een bezoek waard. Natuurlijk zijn er nog veel meer dingen die je moet zien als je in Madrid bent tenzij je liever de hele dag op het strand wilt liggen. Veel van de bezienswaardigheden in Madrid zijn buiten en kun je dus zo naartoe lopen zonder dat je iets hoeft te boeken of dat het geld kost. Je kunt bijvoorbeeld langs de Plaza de Cibeles of de Templo de Debod, en dan een hapje eten bij de markt Mercado de San Miguel.

Stedentrip naar Spanje

Spanje heeft veel meer te bieden dan alleen maar Madrid. Je kunt net zoveel bekijken als dat je zelf wilt, je kunt dus ook naar andere steden gaan dan Madrid. Je zou bijvoorbeeld naar het strand kunnen gaan in Valencia, dat is op een prima rijafstand te doen.

Voordelig naar Madrid

Een korting krijgen doet een mens altijd goed, kijk dus eerst naar welke reis je kunt boeken voor welke prijs. Je kunt vaak een reis voor een goedkopere prijs boeken dan je denkt. Reisbureaus moeten met elkaar concurreren dus ze zullen er al snel een korting tegenaan gooien om jou die reis aan te bieden. Je kunt dan dus makkelijk en snel wat besparen op die reis die je gaat boeken.

Stedengids bezienswaardigheden regio Madrid

Je ziet het al helemaal voor je, je staat midden in Madrid en je hebt geen idee waar je heen moet of waar je überhaupt bent. Je wilt het aan een voorbijganger vragen maar je weet niet waar je heen moet of hoe je dat aan moet geven. Een stedengids kan jouw redding gaan worden, daarin staat precies waar je bent en wat voor leuke dingen je allemaal in Madrid kunt doen. Een stedengids kan jou de dingen vertellen over Madrid die je wilt weten zoals waar je lekker kunt eten en wat kunt drinken.

Hotels en overnachten

Door heel Spanje staan uiteraard hotels, je kunt dus zelf bepalen waar je een hotel wilt gaan boeken waar je gaat verblijven. Als je wilt dat je zo de stad in kunt lopen als je wakker wordt dan kun je het beste in de stad een hotel boeken, misschien vind je dat wel helemaal niks en wil je wat meer rust. Dan kun je beter wat verder van de stad af een hotel boeken, daar zul je dan meer rust vinden dan wanneer je midden in Madrid zit en er dag en nacht geluid en rumoerigheid is.