Selecteer een pagina

De hoofdstad van Argentinië met ruim 3 miljoen inwoners, Buenos Aires. Een trekpleister waar veel toeristen naartoe komen, niet zo gek ook want het is een prachtige stad met genoeg bezienswaardigheden om je een hele tijd mee te vermaken. Je kunt er goed wandelen door de natuur maar je kunt ook door de stad zelf lopen. Als je dan door de stad zelf loopt dan kun je natuurlijk altijd op een terrasje neerstrijken en wat te eten en drinken bestellen.

Bezienswaardigheden van Buenos Aires

In Buenos Aires is genoeg te zien, genoeg om je weken mee te kunnen vermaken dus bedenk goed wat je wilt zien als je op reis gaat naar Buenos Aires. Buenos Aires ligt aan het water dus dat maakt dat je er uitstekend kunt verblijven in de zomer, je zou er hele dagen op het strand door kunnen brengen. Toch kun je ook wat actiever zijn en meer van de cultuur oppakken als je de stad in gaat, je hebt het oude centrum en het nieuwe gedeelte. Je kunt zelf bekijken welke je zelf graag wilt bezoeken, een van de bekendste wijken is La Boca en is zeker een aanrader om doorheen te lopen.

Stedentrip naar Argentinië

Argentinië is groot, met 47 miljoen inwoners zijn er genoeg plaatsen en steden waar je heen kunt gaan. Bedenk voor jezelf wat je wilt bezoeken en waar je heen wilt gaan. Aangezien je op vakantie bent betekent dit ook dat je niet onbeperkt de tijd hebt, je moet dus veel doen in weinig tijd. Je kunt ook informatie vragen bij het hotel waar je verblijft over wat je echt moet zien zodat je niks mist van Argentinië.

Met korting naar Buenos Aires

Besparen op een vakantie is altijd fijn! Boek daarom niet zomaar de eerste vakantie die je ziet maar oriënteer daarom eerst verder zodat je kunt zien of er misschien goedkopere vakanties zijn naar Buenos Aires. Als je dezelfde reis ergens anders goedkoper kunt boeken is dat natuurlijk heel erg meegenomen. Je kunt dit op een makkelijke manier uitzoeken door op verschillende plekken een reis naar Buenos Aires te vergelijken.

Stedengids regio Buenos Aires

Je wilt natuurlijk wel alles zien als je in Buenos Aires bent, als je iets niet ziet dan kun je dat niet even makkelijk inhalen. Het is dan een heel goed idee om een stedengids mee te nemen. In die stedengids staat alles wat je moet weten over Buenos Aires en wat je kunt doen om de stad te leren kennen.

Hotels en overnachten

Er zijn veel manieren hoe je een overnachting kunt boeken. Je kunt kiezen om in een hotel te overnachten maar je kunt ook kiezen voor iets anders. Vaak kun je ook een huisje huren in de buurt van een grote plaats zoals Buenos Aires. In een hotel heb je wat minder vrijheid dan wanneer je in een huisje verblijft, wel is het zo dat als je in een hotel verblijft je geen omkijken hebt naar eten en dat je kamer wordt schoongehouden door de service.