Selecteer een pagina

Met bijna 775 duizend inwoners is er altijd leven in Krakau en met nog eens 12 miljoen bezoekers kun je vast wel bedenken dat er genoeg te doen is. Krakau is dan ook een bruisende stad waar je altijd bezig kunt zijn. Met een paar dagen kun je flink wat zien van de stad maar je kunt er natuurlijk ook langer verblijven. Zorg er daarom voor dat je de reis goed hebt ingepland zodat je niets mist van Krakau.

Bezienswaardigheden van Krakau

Als je in Krakau bent dan moet je ervoor zorgen dat je precies weet wat je wilt zien, met een goede planning kun je niets over het hoofd zien. De Maria kerk in Krakau is een prachtige kerk om te bezoeken, de kerk heeft 2 enorme torens waarvan de hoogste 81 meter is dus je zult geen moeite hoeven te doen om de kerk te vinden. Loop door het Planty Park, je vindt daar de resten van de oude
stadsmuur. Ook een museum is een goed idee om te bezoeken, er zijn meerdere musea en het nationaal museum van Krakau is er daar eentje van.

Citytrip naar Polen

Als je wat van Polen wilt zien dan kun je dat het beste plannen. Als je voor een tijdje naar Polen gaat dan heb je het natuurlijk op den duur wel gezien in Krakau en dan wil je de buurt gaan ontdekken. Je kunt dan kiezen om naar een andere stad dan Krakau te gaan. Als je van tevoren goed uitzoekt wat je wilt zien dan kun je daar rekening mee houden.

Voordelig naar Krakau

Op een reis kun je vaak besparen maar dan moet je wel goed opletten. Als je niet goed rondkijkt dan loop je het risico dat je een reis boekt die duurder is dan dat je zou willen. Je kunt vaak een reis voordelig boeken door het via het goede reisbureau te doen. Ze hoeven maar net de reis aan te bieden op het moment dat jij er kijkt en je hebt hem voordelig geboekt.

Stedengids met tips voor regio Krakau

In een stedengids kun je veel informatie vinden dus het is zeker een goed idee om die mee te nemen. Je kunt hem zelfs al van tevoren aanschaffen zodat je al kunt kijken wat je allemaal kunt doen in Krakau. Naast dat je kunt zien wat er te doen is zal er ook een kaartje bij zitten zodat je kunt zien waar het allemaal zal zitten. Je kunt daar dan rekening mee houden door de afstand te bekijken.

Hotels en overnachten

Je hebt natuurlijk een hotel nodig om te kunnen overnachten. Gelukkig is een hotel in Krakau makkelijk en snel geregeld. Je kunt dan helemaal zelf beslissen wat je wilt en hoe je dat wilt gaan boeken. Zorg er wel voor dat je op tijd boekt anders dan bestaat het risico dat het hotel al vol zit geboekt. Het kan ook zijn dat je liever niet in een hotel verblijft, dan kun je kiezen voor bungalow of vakantiehuis waar je die tijd verblijft.