Selecteer een pagina

Iedereen kent hem wel, de fantastische brug in heel veel films. Met andere woorden, de Golden Gate Bridge in San Francisco. Een schitterende brug die je zeker moet bezoeken als je in San Francisco bent. Op de brug heb je een schitterend uitzicht over het water en over San Francisco.

Bezienswaardigheden van San Francisco

Als je in San Francisco bent dan heb je al een behoorlijk reis achter de rug, je hebt al flink wat gezien. Toch zullen er meer dingen zijn die je wilt zien, rij over de Golden Gate Bridge om van het schitterende uitzicht te genieten! Als je over de Golden Gate Bridge bent gereden kun je heerlijk relaxen in Golden Gate Park, als je een dekentje meeneemt kun je er de hele zitten picknicken. Mocht je van wat meer uitdaging houden dan kun je Alcatraz bezoeken, met een boot vaar je naar het eiland waar je een rondleiding krijgt.

Citytrip naar Californië

Als je alles in San Francisco hebt gezien dan is er vast nog wel wat tijd over om Californië verder te ontdekken. Als je ervoor zorgt dat je weet wat je wilt zien kan je niks missen. Als je reist met een taxi of tram dan kun je ervaren hoe het is om in Californië te leven. Het voordeel is dat je met een taxi overal naartoe kunt reizen in Californië, je hoeft enkel maar aan te geven waar je naartoe wilt en je wordt erheen gereden.

Voordelig naar San Francisco

Een reis ver weg is altijd al een flinke prijs, als je erop kunt besparen is dat dus al heel fijn. Boek niet zomaar een reis maar kijk eerst goed rond, als je goed hebt gekeken dan kun je kijken of dat de prijs de reis wel waard is. Als je vindt dat je teveel voor de reis moet betalen dan is dat een reden om nog even verder te kijken. Mocht je er niet uitkomen dan kun je natuurlijk altijd nog iemand om advies vragen, een reisadviseur kan jou prima bijstaan in het boeken van jouw reis naar San Francisco.

Stedengids met tips voor regio San Francisco

Verdwalen in een grote stad is snel gebeurd, je doet er dus goed aan om een stedengids mee te nemen. Het zal dan niet zo snel gebeuren dat je niet weet waar je bent, maar als je een stedengids hebt dan kun je ook gemakkelijk aangeven waar je heen wilt als je de weg wilt vragen. Je kunt precies zien waar je moet zijn en wat je echt eens zou moeten bezoeken, de reis naar San Francisco wordt er eentje om nooit meer te vergeten.

Hotels en overnachten

Een overnachting is iets wat je bij de reis boekt, op het moment dat je een reis boekt kun je zelf aangeven welk hotel je wilt. Je kunt ook aangeven wat je precies wilt, wil je liever dat alles geregeld is of heb je liever wat meer vrijheid? Je kunt het helemaal zelf aangeven bij het boeken van je reis naar San Francisco.