Selecteer een pagina

Apeldoorn, een prachtige stad op de Veluwe, biedt een gevarieerde winkelervaring voor zowel lokale bewoners als bezoekers. Van historische winkelstraten en moderne winkelcentra tot lokale markten en boetieks, Apeldoorn heeft voor elk wat wils als het gaat om winkelen. Laten we eens kijken naar enkele van de meest populaire winkelbestemmingen in deze bruisende stad.

1. Hoofdstraat en Oranjerie

Het hart van het winkelen in Apeldoorn wordt gevormd door de sfeervolle Hoofdstraat en het nabijgelegen winkelcentrum Oranjerie. De Hoofdstraat is een historische winkelstraat met een gevarieerd aanbod aan winkels, van bekende ketens tot lokale boetieks en speciaalzaken. De Oranjerie, een overdekt winkelcentrum in het centrum van de stad, biedt een moderne winkelervaring met een breed scala aan winkels en eetgelegenheden.

2. De Nieuwstraat Passage

Voor een unieke winkelervaring moet je naar de Nieuwstraat Passage. Deze overdekte passage, gelegen in het centrum van Apeldoorn, biedt een charmante mix van winkels, galerijen en ambachtelijke zaken. Hier kun je op je gemak rondwandelen en unieke producten ontdekken in een sfeervolle omgeving.

3. Winkelcentrum De Eglantier

Voor een uitgebreid winkelaanbod onder één dak kun je terecht bij winkelcentrum De Eglantier. Dit moderne winkelcentrum, gelegen aan de rand van Apeldoorn, biedt een breed scala aan winkels, van grote ketens tot lokale boetieks en speciaalzaken. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een dagje winkelen, van mode en elektronica tot huisdecoratie en vers voedsel.

4. Marktplein en Omgeving

Voor wie op zoek is naar lokale producten en verse lekkernijen, is het Marktplein en de omgeving een aanrader. Op de wekelijkse markt kun je terecht voor een breed scala aan producten, waaronder groenten, fruit, kaas, bloemen en meer. Daarnaast vind je in de buurt ook diverse winkels en eetgelegenheden waar je kunt genieten van lokale specialiteiten.

Plan je Winkelavontuur in Apeldoorn

Ben je klaar om te gaan winkelen in Apeldoorn? Bezoek dan de website van Winkelcentrum Oranjerie voor meer informatie over winkelstraten, winkelcentra en markten in de stad. Hier vind je ook handige tips, aanbiedingen en evenementen die je winkelervaring in Apeldoorn compleet maken.

Apeldoorn verwelkomt je met open armen om te genieten van een dagje winkelen in een van de meest veelzijdige steden op de Veluwe. Of je nu op zoek bent naar mode, lokale producten, kunst of souvenirs, Apeldoorn heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke winkelervaring.