Selecteer een pagina

Breda, een charmante stad in het zuiden van Nederland, biedt een diverse en levendige winkelscène. Van historische winkelstraten en gezellige pleinen tot moderne winkelcentra en lokale markten, Breda heeft voor elk wat wils als het gaat om winkelen. Laten we eens kijken naar enkele van de meest populaire winkelbestemmingen in deze bruisende stad.

1. Ginnekenweg en Wilhelminastraat

Het hart van het winkelen in Breda wordt gevormd door de sfeervolle Ginnekenweg en de nabijgelegen Wilhelminastraat. Deze historische straten, gelegen in de gelijknamige wijk Ginneken, bieden een gevarieerd aanbod aan boetieks, speciaalzaken en gezellige eetgelegenheden. Hier kun je heerlijk rondwandelen en unieke producten ontdekken in een sfeervolle omgeving.

2. Barones Breda

Voor een uitgebreid winkelaanbod onder één dak kun je terecht bij winkelcentrum Barones Breda. Dit moderne winkelcentrum, gelegen in het hart van de stad, biedt een breed scala aan winkels, van bekende ketens tot lokale boetieks en speciaalzaken. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een dagje winkelen, van mode en elektronica tot huisdecoratie en vers voedsel.

3. Winkelstraten in het Centrum

Het centrum van Breda herbergt een aantal sfeervolle winkelstraten, waaronder de Eindstraat, Karrestraat en Halstraat. Deze gezellige straten bieden een mix van winkels, restaurants en cafés, en zijn ideaal voor een ontspannen dagje winkelen. Hier kun je op je gemak rondstruinen en genieten van de authentieke sfeer van de stad.

4. Designer Outlet Roosendaal

Voor wie op zoek is naar koopjes en kortingen is Designer Outlet Roosendaal een populaire bestemming. Dit outletcentrum, gelegen op korte afstand van Breda, biedt een breed scala aan designermerken tegen gereduceerde prijzen. Hier kun je shoppen voor kleding, schoenen, accessoires en meer, en profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen.

Plan je Winkelavontuur in Breda

Ben je klaar om te gaan winkelen in Breda? Bezoek dan de website van Citymarketing Breda voor meer informatie over winkelstraten, winkelcentra en markten in de stad. Hier vind je ook handige tips, aanbiedingen en evenementen die je winkelervaring in Breda compleet maken.

Breda verwelkomt je met open armen om te genieten van een dagje winkelen in een van de meest bruisende steden van Noord-Brabant. Of je nu op zoek bent naar mode, lokale lekkernijen, kunst of design, Breda heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke winkelervaring.