Selecteer een pagina

Wil je toch van huis maar ook dichtbij blijven? Dan is Antwerpen een plaats waar je zeker wel naartoe kunt gaan. Met een paar uur rijden sta je al midden in het centrum van Antwerpen en dan ook echt een paar uur want met enkele uren ben je er zeker, afhankelijk of je bijvoorbeeld vanuit Brabant of het Noorden komt. Je kunt natuurlijk ook met de trein gaan, dan kun je rustig achterover zitten en wachten tot je er bent.

Bezienswaardigheden van Antwerpen

Als je in België bent dan moet je natuurlijk wel van de Belgische chocolade proeven, dat is toch echt de lekkerste chocolade die er is. Er is ook een museum waar je chocolade kunt proeven, dat kun je doen bij de Chocolate Nation. Als je dan in Antwerpen bent dan kun je ook een bezoekje brengen aan de Antwerpse Zoo, je bent dan toch al een dag lekker op pad. Natuurlijk is het ook een goed idee als je Antwerpen zelf in gaat, de stad zal zeker een indruk maken op je die je nooit meer zult vergeten.

Weekend weg naar België

Als je niet voor een dag naar België wilt gaan dan kun je ervoor kiezen om een weekend te gaan, je hebt dan net wat meer tijd om alles te doen. Er zijn veel plaatsen waar je kunt overnachten. Je kunt dus makkelijk een hotel boeken en ervoor zorgen dat je een weekend in België kunt blijven. Je krijgt dan dus meer tijd om meer van België te zien.

Met korting naar Antwerpen

Een reis naar Antwerpen hoeft niet duur te zijn, je kunt met een leuke korting voor een leuke prijs naar Antwerpen. Hoelang je gaat is helemaal aan jezelf, je kunt een dag gaan maar je kunt ook langer gaan. Als je langer gaat dan kun je makkelijker besparen op je reis. Zorg er daarom voor dat je eerst goed kijkt wat je allemaal wilt zien en doen voordat je gaat boeken.

Stedengids met tips voor regio Antwerpen

Je wilt wel de weg weten in Antwerpen, dat is prima te doen want met een stedengids kun je zien wat je kunt doen en waar je dat kunt doen. Het zorgt er dus voor dat je niet verdwaalt en dat je ook wat te weten komt over Antwerpen. Het is een mooie stad en je wilt natuurlijk wel weten wat er allemaal te doen is. Een stedengids kan jou daarbij helpen zodat je precies weet wat er allemaal in Antwerpen te doen is.

Hotels en overnachten

Bekijk goed wat voor hotel je wilt overnachten en wat je allemaal wilt doen, als je van plan bent veel buiten het hotel te zijn dan hoef je geen all inclusive te boeken. Je zult dan het meeste buiten de deur eten en drinken, het is zonde als je daar toch voor betaald hebt en er geen gebruik van maakt. Je kunt dan toch makkelijk op je reis besparen als je buiten de deur eet. In Antwerpen zijn er heel erg veel eetgelegenheden – voor ieder wat wils – waar je een lekkere maaltijd kunt krijgen het hele jaar door.