Selecteer een pagina

In het zuiden van Frankrijk ligt het prachtige plaatsje Arles met 50 duizend inwoners. Al in de 17e eeuw werd Arles gevormd en heeft het de vorm gekregen die het nu der tijd heeft. In Arles is het meestal zonnig en kan jij een heerlijke vakantie hebben om tot rust komen. Doordat het aan de zee ligt kun je er ook nog eens heerlijk op het strand wegdromen.

Bezienswaardigheden van Arles

Als je van oude monumenten houdt dan voel jij je in Arles helemaal thuis, er staat nog heel veel overeind wat je een bezoek kunt brengen. Je kunt langs het Amphitheatre gaan maar ook naar het Musee Departemental Arles Antique. Als je toch liever van wat meer uitdaging houdt kun je langs de dierentuin Parc Naturel Regional de Camargue gaan. Je vindt daar onder andere dieren zoals flamingo’s en witte lepelaars.

Stedenreis naar Frankrijk

Als je van reizen houdt dan is Frankrijk een ideaal land om te gaan ontdekken. Er zijn zoveel mooie steden die je kunt ontdekken en die je kunt bezoeken dat je nooit uitgekeken raakt. Niet alleen Arles is een prachtige plaats om naartoe te gaan maar denk dan ook eens aan het prachtige Parijs of het schitterende Lyon. Je kunt met een goede planning meerdere steden bezoeken als je op reis gaat naar Frankrijk, het enige wat je nodig hebt is tijd.

Met korting naar Arles

Alles wat je kunt besparen op een reis is mooi meegenomen en helpt al mee om het makkelijker te maken. Je kunt een leuke korting krijgen als je de goede reis boekt, het enige wat je hoeft te doen is goed te zoeken. Met veel verschillende reisbureaus zijn er ook verschillende prijzen te vinden en je kunt maar net die ene vinden met korting. Dat is dan een korting die je mooi kunt gebruiken voor de
reis die je naar Arles gaat boeken.

Stedengids met tips voor regio Arles

Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk doen tijdens je reis naar Arles, je komt er tenslotte niet iedere dag. Om ervoor te zorgen dat je ook echt alles uit je reis kunt halen is het slim om een stedengids aan te schaffen. Je kunt in een stedengids alles vinden wat je moet weten over Arles maar ook alles wat er te doen is. Je zult dan niks missen van Arles en met een tevreden gevoel weer thuis zitten terugkijkend op een goede vakantie.

Hotels en overnachten

Een overnachting is natuurlijk wel echt nodig om te boeken, je wilt niet op straat hoeven slapen al zou dat ook niet heel erg slecht zijn. Je kunt in veel hotels terecht en je kunt dan ook zelf bepalen wat je graag wilt. Of je nu in de stad zelf wilt overnachten of liever erbuiten, je kunt dat helemaal zelf beslissen want jij moet tot rust komen tijdens de vakantie in Arles. Je zou er ook nog voor kunnen kiezen op een andere manier te overnachten, vaak zijn er ook huizen liggend in het gebied die je voor een bepaalde tijd kunt huren.