Selecteer een pagina

Venetië is een stad die wereldwijd bekend is. Iedereen kent de stad Venetië als de Italiaanse stad die in het water ligt doordat het uit vele eilandjes bestaat. Je kunt door de wateren van Venetië varen terwijl je de prachtige stad kunt zien. Een stad met prachtige historische bezienswaardigheden die het bezoeken zeker waard is. Als je er bent zul je zeker kunnen genieten van alles wat Venetië jou te bieden heeft.

Bezienswaardigheden van Venetië

Je ziet het weleens in een film, een bootje die door een kanaaltje vaart langs huizen met een man achterop die de boot bestuurt. Dat bootje heeft een gondel en die man die daar achterop staat is een gondelier; de plaats waar doorheen wordt gevaren is in Venetië. Als je naar Venetië gaat is dat echt iets wat je moet doen, het is daar namelijk de manier van verplaatsen voor zowel mensen als goederen. Doordat Venetië uit allemaal kleine eilandjes bestaat kun je het makkelijkste op die manier verplaatsen en is dat de snelste weg om ergens te komen.

Stedenreis naar Italië

Het land waar je moet zijn is Italië, een schitterend land die jou zal gaan betoveren met zijn prachtige natuur. Als je naar Italië gaat dan zijn er natuurlijk dingen die je wilt zien, denk dan aan de toren van Pisa. Italië staat daar toch wel om bekend, zeker als je met de auto naar Italië rijdt is de toren van Pisa op een hele makkelijke manier te bezoeken. Je moet dan natuurlijk ook wel de foto maken die iedereen doet, dat je de toren tegenhoudt van verder vallen.

Met korting naar Venetië

Als je kunt besparen op een reis dan is dat altijd meegenomen. Als je slim gaat boeken dan is dat ook heel goed mogelijk, je kunt namelijk bij veel reisbureaus boeken met korting. Denk dan aan een vroegboekkorting, dat kan hoog oplopen. Als jij dus nu al weet dat je volgend jaar naar Italië wilt dan doe je er goed aan om de reis alvast met vroegboekkorting vast te leggen.

Stedengids met tips voor regio Venetië

Venetië is prachtig en heeft heel erg veel moois te laten zien aan jou. Om er zeker van te zijn dat je niks mist kun je het beste een stedengids meenemen. In een stedengids kun je vinden wat populair is in de regio, je bent dan niet afhankelijk van je telefoon. Als je continu verbinding moet maken om te kijken waar je heen moet is dat ook niet echt ontspannend, vergeet dus geen stedengids mee te nemen zodat je de regio kunt gaan verkennen.

Hotels en overnachten

Als je op vakantie bent dan wil je natuurlijk wel tot rust komen, als jij jezelf in de watten laat leggen in een hotel is dat toch wel heel erg lekker. Je komt dan uitgerust weer terug van je vakantie uit Italië en dat is toch heel wat waard. Als je een all inclusive hotel arrangement boekt dan hoef jij je geen zorgen te maken over eten of een opgemaakt bed, dat wordt allemaal voor jou geregeld.