Selecteer een pagina

New York City is de stad die nooit slaapt. Nou, dat is zeker geen wonder met zoveel plaatsen en dingen die alle zintuigen zouden behagen. Er is het Vrijheidsbeeld, Central Park, de Madison Square Garden en God weet wat nog meer. Maar de vraag is… waar verblijf je in New York City?

Toegegeven, de kosten van levensonderhoud, vooral de huurkosten, rijzen nog steeds de pan uit in New York City. Als je weet waar je moet zoeken, bieden veel restaurants betaalbare en toch lekkere gerechten, dus eten is geen probleem. Als het om winkelen gaat, denk dan niet dat het in New York City alleen maar om Macy’s gaat. Natuurlijk niet! Er zijn veel bazaars die overal in New York City gaande zijn en het enige wat je nodig hebt is een efficiĆ«nte gids om je te helpen. Voor toeristische plekken moet je ook niet geloven dat alles in New York City een ticketprijs heeft. Nuh-uh! In feite is gewoon wandelen in het centrum van New York al een bezienswaardigheid.

Het enige probleem is dus, ja, waar te verblijven?

Voordat ik begin met een lijst van hotels in New York City die je zouden kunnen interesseren, moet ik je eerst waarschuwen dat wat in New York City “betaalbaar” wordt genoemd, in jouw vocabulaire misschien niet “betaalbaar” is. Dus als je krap bij kas zit, kun je beter eerst kijken of je vrienden in New York City hebt wonen die je een kamer voor een week of twee willen lenen terwijl je bezienswaardigheden gaat bekijken.

New York is een stad van hoge torens en een aantal daarvan zijn hotels waar je uit kunt kiezen. Deze gebouwen variĆ«ren van de vijfsterrenhotels tot de funky hotels tot hotels met “betaalbare” arrangementen.

Four Season Hotel : als je kinderen hebt, dan moet je overwegen om in dit kindvriendelijke hotel te verblijven, want gasten onder de 18 mogen er gratis verblijven. Het is het hoogste hotel in New York City en biedt zijn gezinsgasten ook kleurboeken, een videotheek en welkomstgeschenken voor kinderen.

Soho Grand Hotel : als je het type reiziger bent dat het niet kan verdragen om je achter te laten, vrees dan niet, want er zijn verschillende hotels in New York die harige gasten kunnen ontvangen, net als het Soho Grand Hotel. Bij het uitchecken krijg je zelfs een goudvis als herinnering aan je vakantie in New York.

Affinia 50 Suites : dit bijzondere hotel heeft er geen moeite mee om in elk onderzoek een Top 10 plek te bemachtigen als het gaat om het beste hotel in New York City. Voorheen bekend als het Plaza 50 Suites, is dit een no-fuss-comfort-zone voor reizigers die een eenvoudige accommodatie willen die ook nog eens gemakkelijk te betalen is. Grote suites met kitchenette zijn ook beschikbaar als je dat wilt.
Hilton Time Square : Laat Paris Hilton en haar beruchte capriolen maar zitten. Haar familie is tenminste nog steeds een van de beste als het gaat om hoteldiensten. Het Hilton Time Square is een van de chicste hotels in New York City, met een theater met vijfentwintig zitplaatsen en zelfs een eigen wassenbeeldenmuseum! En alleen omdat het chique is, moet je er niet van uitgaan dat het personeel zijn neus ophaalt voor luidruchtige, brutale kinderen of vieze, scharrelende huisdieren. Nuh-uh! Het Hilton Time Square streeft ernaar alle vormen van gasten, menselijke en niet-menselijke, volwassen en kinderen, tevreden te stellen.

Dus nu hoef je alleen nog maar te kiezen in welk hotel je gaat verblijven, de rekening te betalen, te genieten van het landschap en natuurlijk New York City te verkennen!