Selecteer een pagina

Strandpromenades, levendige mensen laid back lifestyles en zonnig weer, Florida is een groots resort reisidee. Maak een wandeling op het beroemde Miami Beach en geniet van een heerlijke maaltijd aan zee of kies uit de vele populaire toeristische en reisresorts in Florida, zoals Palm Beach, Daytona Beach, Tampa Bay en Jacksonville. Hier zijn enkele van de beste resorts in Florida voor verschillende budgetten en om je verblijf in de zonnige staat te maximaliseren.

Palm Beach: Perfect reisresort

The Breakers is een luxueus resort en hotel met alle beste diensten die je je kunt wensen. Alle kamers bieden een spectaculair uitzicht en zijn stuk voor stuk ontworpen met een stijlvolle inrichting en uitbundige faciliteiten. Bezoek en neem de tijd om te ontgiften en te ontspannen in de spa van het hotel.

Sundy House is een historische cottage, oorspronkelijk gebouwd in 1902. Het heeft 11 ontworpen kamers, allemaal met kunstwerken en een luxe inrichting. Het huis ligt binnen weelderige, mooie tuinen, heerlijke balkons, en op een steenworp afstand van het strand. Het is een ideale ontsnapping aan de drukte die je met familie en vrienden zou kunnen doorbrengen.

Miami

Double Tree Ocean Point Resort & Spa heeft dit luxe hotel smelt het beste van Amerikaanse voorzieningen en Europese spa’s voor je reis samen. De voorzieningen omvatten een zwembad aan het strand, een fitnesscentrum van wereldklasse, lounges en parasols met uitzicht op de oceaan, en een goede keuken om je de meest luxueuze en ontspannende reis te geven, zowel binnen als buiten, in Florida.

Marriott South Beach, een boetiekhotel aan het strand in South Beach heeft 11 kamers en is perfect gelegen in Miami. Je kunt gemakkelijk naar het strand en de nabijgelegen winkelgebieden en nachtclubs lopen. Met een zeer vriendelijk en meegaand personeel, goed ontworpen kamers, zal je verblijf in Miami onvergetelijk zijn.

Bezoek Jacksonville

Suburban Extended Stay Hotel Baymeadows is voor de budgetreiziger een ideale manier om voordelig te reizen. Het is ook een huisdiervriendelijk hotel, dus je kunt je harige vrienden meenemen naar Florida. Voel je thuis met keukenvoorzieningen, een televisie en alles wat je nodig hebt zonder je portemonnee te breken.

Courtyard Jacksonville Mayo Clinic/Beaches is een goed ingerichte kamer, een tuinhuisje, prima eetgelegenheden, voorzieningen als een zwembad, een patio en een fitnessruimte. Dit hotel ligt binnen het gebied van de Mayo Clinic en zal zeker aan je behoeften voldoen. Snelle service van het goed opgeleide personeel garandeert dat je keuze gevuld is met maximaal genot.