Selecteer een pagina

Als je ergens geweest moet zijn dan is het wel Griekenland. Als je in Griekenland bent dan is Athene natuurlijk wel een stad die je niet mag overslaan. In Athene staan meer mooie gebouwen die je moet zien en dan heb je het nog niet eens over de omgeving. Het prachtige zicht op de zee en Athene zelf zal ervoor zorgen dat je nooit meer weg wilt.

Bezienswaardigheden van Athene

Athene is prachtig en zal een goede onvergetelijke indruk op je achterlaten waardoor je zeker weer terug zult willen gaan. Naast dat Athene mooi is kun je er natuurlijk ook veel dingen bekijken zoals het Parthenon, het Parthenon wordt ook wel de kroon op Athene genoemd. Wat ook zeker de moeite waard is om te bezoeken, Oud Olympisch Stadion Panathinaiko. In het oude Olympische Stadion zou je een stukje kunnen rennen maar je kunt er natuurlijk ook gewoon van het uitzicht genieten en van het stadion zelf.

Citytrip naar Griekenland

Griekenland is een mooi land waar het bijna altijd mooi weer is. Het maakt dus eigenlijk niet uit wanneer jij naar Griekenland toe gaat. Als je zorgt dat je bekijkt wat het weer is en wat je daarvan kunt verwachten dan zit je altijd goed. Het heeft geen zin om met slecht weer op vakantie te gaan, dan kies je beter voor een ander land dan Griekenland.

Met vroegboekkorting naar Athene

Als je nu al weet dat je volgend jaar naar Athene op vakantie wilt kun je alvast boeken. Als je nu alvast boekt dan is de kans heel erg groot dat je een vroegboekkorting zult krijgen. Een vroegboekkorting kan leuk oplopen waardoor je ook nog eens op een goede manier kunt besparen. Op die manier blijft er geld over om andere leuke dingen te doen in Athene bijvoorbeeld.

Stedengids met tips voor regio Athene

Verdwalen in een grote stad is sneller gebeurd dan je denkt. Je kunt dat voorkomen door een stedengids mee te nemen, dan is verdwalen niet meer aan de orde. Vergeet niet op tijd een stedengids aan te schaffen, als je die alvast aanschaft op tijd dan weet je zeker dat je er eentje hebt. Je grijpt dan niet mis op het moment dat je in Athene bent en je zult dus ook niet zo snel verdwalen, het beste wat je kunt doen is er eentje aanschaffen als je nog in Nederland bent.

Hotels en overnachten

Een overnachting hoort bij de reis, bedenk van tevoren wat je wilt qua overnachting. De ene die kiest voor een hotel met alles erop en eraan terwijl een ander kiest voor een huisje die wat meer vrijheid biedt. Wat je wilt is helemaal aan jezelf en er zijn veel opties, zorg ervoor dat je weet wat je wilt want als je eenmaal geboekt hebt dan kun je niet zomaar meer terug. Als je niet goed weet wat je wilt dan kun je beter eerst uitzoeken wat er allemaal is voordat je definitief een boeking doet, begin om die reden al op tijd met zoeken wat je precies voor reis wilt.