Selecteer een pagina

Kaapstad ligt niet naast de deur, je moet er maar liefst ruim 11 uur voor in een vliegtuig zitten maar dat is het helemaal waard. Als je eenmaal in Kaapstad aan bent gekomen dan zal al snel de rust voor je toekeren. Kaapstad is een ongelofelijk mooie stad in Zuid-Afrika waar jij je prima zult vermaken. Kaapstad zelf heeft jou heel veel te bieden maar het gebied om Kaapstad heen ook.

Bezienswaardigheden van Kaapstad

In Kaapstad zelf kun je al heel erg veel zien, je kunt naar het Two Oceans Aquarium toe waar je veel zeedieren kunt bezoeken. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld zeepaardjes, schildpadden, pinguïns of haaien. Het is er zelfs mogelijk om te duiken in het prachtige en vooral de kleurrijke waterwereld, als je wilt kun je boeken voor een interactie met de pinguïns. Hou je toch wat meer van avontuur dan is de tafelberg misschien meer wat voor jou, als je geen zin hebt om 1 van de 300 routes te bewandelen kun je via een kabelbaan ook van het uitzicht genieten.

Citytrip naar Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is natuurlijk een prachtig land en heel erg groot, je kunt dat nooit in 1 keer allemaal zien tenzij je er maanden wilt verblijven. Gelukkig heeft Kaapstad en de omgeving genoeg te bieden om je niet te vervelen. Je kunt altijd naar een ander gebied gaan zodat je nog meer van het land kunt zien. Je zou een auto kunnen huren en naar Gansbaai of Langebaan gaan zodat je meer ziet dan alleen Kaapstad.

Met korting naar Kaapstad

Op een reis naar Kaapstad kun je makkelijk besparen, er zijn genoeg vliegmaatschappijen die jou met een goedkoper vliegticket aan boord willen krijgen. De ene zal hem jou nog goedkoper aan willen bieden dan een ander. Maak hier slim gebruik van en pak die korting zodat je toch nog een beetje kunt besparen. Zo kun je voor een betaalbare prijs naar Kaapstad vliegen.

Stedengids dagje weg regio Kaapstad

Om ervoor te zorgen dat je niet compleet verdwaald zult raken in Kaapstad is een reisgids makkelijk om bij je te hebben. Je kunt daarin vinden waar je kunt eten en wat voor mooie dingen er te zien zijn. Je kunt dus het beste een stedengids aanschaffen en die alvast in je koffer stoppen. Dan ben je er zeker van dat je alle mooie dingen ziet waarvoor jij naar Kaapstad bent gegaan.

Hotels en overnachten

Ook op een hotel kun je besparen en korting proberen te pakken. Als je nu al weet dat je weinig in het hotel zult zijn en veel buiten de deur zult eten dan hoef je geen eten te regelen in het hotel, je kunt daardoor al besparen op de kosten. Ieder hotel heeft zijn eigen prijs, zorg ervoor dat je goed vergelijkt want de ene is een stuk duurder dan een andere terwijl het wel dezelfde service en aantal sterren heeft. Zo ben je zeker van goede service en weet je precies wat je te wachten staat tijdens je verblijf in een hotel in Kaapstad.