Selecteer een pagina

Waarom je naar Florence zou moeten reizen? Omdat het een prachtige stad is in Italië waarvan je nog wel eens versteld zult staan. Met zijn 400 duizend inwoners ligt dit stadje aan de rivier de Arno, deze rivier zorgt voor een mooi uitzicht. Het toeristische stadje trekt jaarlijks bijna 10 miljoen toeristen, dat zegt toch wel wat over Florence.

Bezienswaardigheden van Florence

Dat Florence een prachtig stadje is dat wist je natuurlijk al maar wat maakt Florence nou zo mooi? Om te beginnen is Florence een plaatsje gelegen in Italië met ook echt alles wat je aan Italië trekt, smalle straatjes en de vriendelijkheid waar Italië om bekend staat. In Florence vind je onder andere veel musea zoals het Uffizi museum en Museo Nazionale del Bargello, als je graag naar een museum gaat zijn die twee wel echt aan te raden. In het dal van de Arno vind je heel veel bloemen, er groeien vooral veel lelies die ervoor zorgen dat het een adembenemend zicht is om naar te kijken.

Stedenreis naar Italië

Italië is natuurlijk een heel erg mooi land om te bezoeken. Het maakt dan niet eens uit welk deel van Italië je bezoekt, zodra je de grens over bent voel jij je gelijk thuis. Zeker als je door Italië heen gaat reizen en verschillende steden gaat bezoeken zul je veel van de Italiaanse cultuur kunnen proeven.

Stedengids bezienswaardigheden regio Florence

Als je er zeker van wilt zijn dat je alle informatie krijgt die je moet weten over Florence dan neem je een stedengids mee. In een stedengids staat alles wat je moet weten en wat je moet bezoeken. Je mist dan dus niks van al het moois wat Florence te bieden heeft, in een stedengids staat alles goed uitgeschreven en hoef je niet na te gaan wat je kunt doen. Er staan tips bij zodat je weet hoe je de dag leuk kan maken en ook nog eens wat van de cultuur op kunt snuiven.

Hotels en overnachten

Doordat er jaarlijks 9.5 miljoen toeristen naar Florence komen zijn ze daar ook helemaal op voorbereid qua overnachten. Je kunt een overnachting boeken in Florence zelf maar ook iets erbuiten. Je eigen belang ligt daar natuurlijk voorop, als je graag vanuit je hotel Florence in wilt lopen dan is een hotel in Florence zelf wel een heel goed idee. Als je toch liever wat meer rust hebt en wat verder van Florence af wilt logeren dan zijn er nog meer hotels in de regio van Florence waar je prima kunt verblijven.

Met vroegboekkorting naar Florence

Vaak als je naar Florence gaat weet je dat al enige tijd van tevoren, je kunt daar gebruik van maken. Als je op tijd gaat boeken voor jouw reis dan kun je gebruik maken van vroegboekkorting. Een vroegboekkorting kan leuk oplopen en is het dus zeker waard om te kijken of je die kunt krijgen. Vaak ook als je op het laatste moment boekt kun je ook wel wat korting krijgen, op die manier krijgen ze toch de laatste plaatsen in hotels en vliegtuigen vol.