Selecteer een pagina

Wil je niet al te ver van huis? Dan is Engeland een hele mooie bestemming om naartoe te gaan, het is dichtbij huis en toch ben je in een ander land. Engeland is een land waar alles toch even anders gaat, wees daarom goed voorbereid op het moment dat je gaat. Zo rij je aan de andere kant en als je zelf rijdt in een Engelse auto, dan zit ook je stuur nog eens aan de andere kant, dat is toch best even wennen.

Bezienswaardigheden van Londen

Londen, de hoofdstad van Engeland met maar liefst 8,7 miljoen inwoners,  is een stad waar veel leven is en waar ook altijd wat te beleven valt. Natuurlijk zijn er in Londen plekken die je zeker moet zien, denk dan aan de Tower Bridge. Een schitterende brug waar je overheen kunt die een onvergetelijke indruk op je zal achterlaten. En wat denk je The London Eye? Als je dan in Londen bent dan is dat toch zeker wel iets wat je gezien moet hebben.

Citytrip naar Engeland

Als je naar Engeland gaat dan heb je natuurlijk wel in gedachte wat je wilt zien. Wees goed voorbereid op het moment dat je gaat, zo mis je niks van Engeland. Zeker als je met de auto gaat dan zie je veel van Engeland en dat is toch ook wel weer een voordeel. Een citytrip naar Engeland zal er dan ook voor zorgen dat je helemaal op slag verliefd wordt op de Engelse cultuur.

Met vroegboekkorting naar Londen

Je bepaalt zelf hoe je naar Londen toe gaat, er zijn veel wegen die je kunt nemen. Ga je bijvoorbeeld met de boot of liever met het vliegtuig? Of wat dacht je ervan om met de auto te gaan en dan via de Eurotunnel? Zorg ervoor dat je de goedkoopste prijs weet te krijgen, als je op tijd boekt kun je met vroegboekkorting een hoop geld besparen.

Hotels en overnachten

Als je in Londen bent dan is het wel zo fijn als je een goede overnachting kunt boeken, er zijn veel hotels in Londen te vinden dus dat is geen enkel probleem. Je kunt zelf kiezen of je dan in Londen zelf verblijven of dat je er liever wat verder vanaf wilt overnachten. Meestal kun je samen met het boeken van je reis naar Engeland al bekijken welk hotel je wilt en wat voor service je daarbij wilt hebben. Het heeft natuurlijk ook wel wat als je zo vanuit je hotelkamer Londen in kunt kijken.

Stedengids dagje weg naar Londen

Als je ergens kunt vinden wat je moet bezoeken dan is het wel in de stedengids. Het voordeel is dat je die overal mee naartoe kunt nemen dus ook overal kunt zien waar je heen moet. Zo zal er ook zeker in staan dat je de Big Ben moet bezoeken, die wil je ook zeker hebben gezien als je in Londen bent. Als je dan toch onderweg bent dan kun je natuurlijk ook een tour maken met de stadsbus, je ziet dan veel mooie dingen op dezelfde reis.