Selecteer een pagina

Praag is niet ver weg, dat maakt het een uitstekende plek om naartoe te gaan. Of je nu voor een weekend gaat of toch liever wat langer wilt blijven. Met een 10 uurtjes rijden ben je er en kun je genieten van de prachtige omgeving van Praag. Mocht je toch liever met het vliegtuig gaan hoef je maar 1,5 uur te zitten en dat is voorbij voor je er erg in hebt.

Bezienswaardigheden van Praag

In Praag is heel erg veel te zien, afhankelijk van hoelang je gaat kun je bekijken wat je wilt. Als je een weekendje gaat dan kun je natuurlijk minder zien dan wanneer je een week gaat, denk dus goed na voordat je gaat boeken. Om van Praag te kunnen genieten hoef je niet gelijk geld te betalen, je kunt op veel plaatsen van prachtig schoon genieten zonder ook maar een cent te betalen. Loop bijvoorbeeld eens langs Het Dansende Huis of het Astronomische uurwerk van Praag, als je dan toch aan het lopen bent vergeet dan niet over Het Oude Stadsplein te lopen voor een ultieme beleving van Praag.

Stedenreis naar Tsjechiƫ

Dat Tsjechiƫ een mooi land is dat weet iedereen, om er optimaal van te kunnen genieten doe je er goed aan om een stedenreis te doen. Zo zie je alle moois van Tsjechiƫ en zul je versteld staan van wat voor mooi land het is. Er zijn genoeg manieren hoe je kunt reizen dus je kunt overal heen gaan waar je heen wilt.

Voordelig naar Praag

Als je gaat kijken naar een reis dan zul je ook zien dat er veel verschillende prijzen zijn. Je kunt het beste de prijzen vergelijken, op die manier betaal je niet de hoofdprijs. Het kan best veel schelen qua prijs en het is zonde als je te veel betaald voor een reis terwijl dezelfde reis ergens anders goedkoper is. Boek dus niet te snel en zorg ervoor dat je een goede reis hebt voor een normale prijs.

Stedengids dagje weg naar Praag

Verdwalen in een stad die je niet kent is het laatste wat je wilt, je kunt om die reden het beste een stedengids met je meenemen. De kans dat je dan verdwaald is al vele malen kleiner dan wanneer je zonder ook maar iets op pad gaat. Een stedengids kun je op veel plaatsen kopen en het geeft je ook nog eens de informatie over Praag die je wilt weten. Er staat in aanbevolen wat mooi is om te bezoeken en daardoor hoef jij niet alles af te zoeken om te zien waar je een bezoekje aan wilt gaan brengen.

Hotels en overnachten

Er zijn veel hotels in Praag te vinden, over een overnachting hoef jij je dus geen zorgen te maken. Je kunt hotels vergelijken om op die manier te kijken welke het goedkoopste is. Het is vaak wel zo dat des te dichter je naar het centrum zit des te meer je betaalt. Dat is dus wel iets waar je rekening mee kunt houden als je op de prijs wilt letten.