Selecteer een pagina

Sevilla is een stad in zuid-Spanje, meestal is het in Sevilla warm waardoor het veel toeristen trekt. Zelfs als de temperatuur in eigen land laag ligt is hij in Sevilla nog hoog. Een temperatuur rond de 20 graden als het in Nederland 5 graden is wil natuurlijk iedereen wel naartoe gaan. Het is dus zeker een goed idee om te kijken of Sevilla een plaats is waar je naartoe wilt gaan.

Bezienswaardigheden voor Sevilla

Sevilla is een prachtige plaats om naartoe te gaan, in Sevilla zelf zul jij je al prima vermaken. Een dag naar het strand is natuurlijk wel heel erg lekker en dat kun je op ieder moment van het jaar doen. Een mooie plaats om te bezoeken is het Koninklijk Paleis Alcazar Sevilla, je kunt een rondleiding krijgen door het paleis maar je moet wel op tijd een ticket boeken want er zijn maar een aantal bezoekers per uur mogelijk. Als je Alcazar al een mooie plaats vindt dan is Kathedraal Sevilla en de Giralda toren ook zeker een bezoek waard, vergeet ook niet over het plein van Spanje te lopen en te genieten van het uitzicht op één van de 52 bankjes.

Stedenreis naar Spanje

Als je in Spanje bent dan zul je al heel snel merken dat iedereen daar heel gastvrij is. Dat is ook wel een hele fijne gedachte als je op vakantie bent. Een Spanjaard zal jou helpen en ook zeker met vertellen waar je wel en niet heen moet gaan. Laat je dus zeker informeren door een lokale bewoner van het stadje waar je in bent.

Met korting naar Sevilla

Op het moment dat je een reis boekt dan wil je daar niet te veel voor betalen. Wees slim en zorg ervoor dat je zoveel mogelijk korting kunt krijgen, welke korting je kunt krijgen hangt af van wanneer je boekt. Als je vroeg boekt dan kun je een vroegboekkorting krijgen. Deze kan toch aardig op gaan lopen wat mooi is meegenomen.

Stedengids bezienswaardigheden regio Sevilla

Een hele goede tip is om een stedengids mee te nemen, je kunt daarmee door Sevilla lopen terwijl je kijkt waar je moet zijn. Geen gedoe met telefoon die vastloopt of overal vragen maar precies weten waar je aan toe bent. Een stedengids kun je gebruiken om de weg te vinden maar je vindt er ook veel informatie over Sevilla in. Informatie die je handig kan gebruiken en wat heel interessant kan zijn.

Hotels en overnachten

Er zijn veel mooie hotels in de omgeving van Sevilla en Sevilla zelf. Je kunt helemaal zelf bepalen wat je wilt en waar je wilt verblijven. Of je nu voor een all inclusive gaat of toch liever voor wat meer vrijheid. Het is helemaal aan jezelf wat je wilt boeken op het moment dat je voor de reis gaat kijken, je kunt daarmee ook de prijs een beetje bekijken want als je bijvoorbeeld voor all inclusive gaat dan zul je daar al snel een stuk meer voor betalen dan wanneer je geen all inclusive erbij zult boeken.