Selecteer een pagina

Om bij Napels te komen moet je al een aardig eind Italië in reizen, zeker als je met de auto gaat dan ben je wel een tijdje onderweg. Afhankelijk van wat je zelf fijn vindt kun je bepalen of je met de auto gaat of op een andere manier wilt reizen. Je kunt ook met het vliegtuig gaan, als je vanaf Amsterdam vliegt dan ben je in een uurtje of 2 al in Napels. Het nadeel daarvan is dan natuurlijk wel dat je geen vervoer hebt, als je met de auto gaat beschik je altijd over eigen vervoer.

Bezienswaardigheden in Napels

Als je iets met de natuur hebt dan is het zeker een goed idee om naar de Vesuvius vulkaan te gaan, je hoeft niet bang te zijn dat hij uit gaat barsten want de laatste keer dat dit gebeurde was in 1979. Je zult wat rook en wat zwaveldampen zien als je over de wandelpaden loopt, het is wel heel erg belangrijk dat je een ticket van tevoren boekt want er zijn veel mensen die de vulkaan willen bezoeken. Doordat Napels aan de zee ligt kun je er prachtige wandelingen maken, als je over de boulevard van Lungomare Caracciolon loopt zul je de pracht van Italië zien en ook nooit meer vergeten. Je kunt er natuurlijk ook voor een andere manier van vervoer kiezen, een fiets huren en door Napels fietsen is ook een heel erg goede manier om meer van Napels te zien.

Weekend weg naar Italië

Italië is een schitterend land om te bezoeken, je moet dus wel alles eruit halen wat erin zit als je er dan bent. Ondanks dat Italië groot is kun je wel plannen wat je wilt zien. Als je dat van tevoren doet ben je er zeker van dat je ziet wat je wilt zien.

Met korting naar Napels

Het is niet zo dat Napels veel goedkoper of duurder is dan Nederland. Als je dus kunt besparen op de reis ben je daar heel blij mee. Als je geld bespaard hebt dan kun je daar meer voor uitgeven in Napels zelf en dat is natuurlijk altijd wel meegenomen.

Stedengids dagje weg naar regio Napels

Als je slim wilt doen neem je een stedengids mee, daarin staat precies wat je wilt weten. Op die manier kun je niet verdwalen en weet je wat er precies te zien is. Je kunt dan makkelijk bekijken wat er in de buurt is en hoe je daar het makkelijkste kunt komen.

Hotels en overnachten

Je kunt in Napels op hele mooie plaatsen overnachten, als je midden in Napels voor een hotel kiest dan kijk je vanuit je hotelkamer zo de stad in. Als je de stad in loopt dan betekent dat dus ook dat je weinig vervoer nodig hebt. Als je voor all inclusive gaat dan kun je heerlijk tot rust komen terwijl je toch van al het gemak bent voorzien. Je hoeft dan geen rekening te houden met eten maken want dat wordt allemaal voor jou gedaan, je kunt op de aangegeven tijden dan eten.