Selecteer een pagina

Lekker weg in eigen land? Dat kun je prima doen door een bezoekje aan Breda te brengen. Breda heeft genoeg moois te bieden om jou een dag zoet te houden en misschien nog wel langer. De Brabantse stad ontstond in de 12e eeuw en heeft daar nog steeds zijn mooie straatjes en steegjes van waardoor jij je ogen zult uitkijken.

De bezienswaardigheden van Breda

Breda is een typisch Nederlands dorpje, je kunt er met de trein komen en ook nog met de bus verder gaan. Als je met de bus door Breda heen gaat dan zul je ook veel van de stad zien, de bus stopt op de belangrijkste punten die je daarna kunt bekijken. Als je dan in Breda aan het reizen bent dan is de grote kerk wel een plek die je moet bezoeken, je zult er versteld van staan hoe mooi het is. De binnenstad is ook zeker het bezoeken waard, een gastvrije plaats waar winkelaars zich altijd thuis voelen.

Weekend weg in Nederland

Als je weggaat in eigen land dan weet je vaak precies waar je moet zijn. Breda is een leuke plaats maar dat is heel Brabant natuurlijk. De Brabantse nachten die worden niet voor niets lang genoemd, verdiep je eens in het uitgaansleven en laat je verrassen door de mooie en lange nachten die je kunt krijgen. Je zult zien dat naast de lange nachten Brabant jou nog veel meer te bieden heeft.

Met korting naar Breda

Natuurlijk is een korting altijd fijn, kijk daarom eerst goed voordat je echt boekt. Het is zonde van je geld als je boekt en je komt daarna een korting tegen. Er zijn veel verschillende aanbieders met allemaal hun eigen korting, kijk dus bij meerdere sites of reisbureaus voordat je tot een boeking over gaat. Het hangt ook af van welk seizoen je gaat, als je met de periode van carnaval gaat betaal je daar al snel meer voor dan anders.

Stedengids met tips voor regio Breda

Een stedengids is heel erg handig om mee te nemen, je hoeft dan niet iedere keer op je telefoon te kijken waar je naartoe moet. In een stedengids kun je alles vinden wat je moet weten. Zo kun je zien waar je heen gaat maar ook staan er tips in van plekken die een bezoekje waard zijn. Vergeet dus geen stedengids aan te schaffen en mee te nemen want je kunt er heel erg veel aan hebben, gelukkig is hij op verschillende plekken te koop.

Hotels en overnachten

Als je ervoor kiest om langer dan een dag te gaan dan kun je kiezen voor een overnachting, Breda trekt jaarlijks 1.7 miljoen toeristen en die kunnen worden ondergebracht, er zijn dan ook meer dan genoeg hotels waar je kunt overnachten. Je kunt het zo luxe maken als je zelf wilt en je kunt ook zelf bepalen hoelang je wilt blijven. Boek wel op tijd anders bestaat er het risico dat de kamer die jij in gedachte hebt net voor je neus weg wordt geboekt en dat is heel jammer.