Selecteer een pagina

Als je Portugal bezoekt dan is Lissabon een plaats die je niet mag vergeten. In de stad Lissabon wonen 548 duizend mensen en komen per jaar 11 miljoen toeristen dus het is een levendige stad. Ook een stad die heel mooi is anders dan zouden er nooit 11 miljoen toeristen komen. Lissabon ligt aan het water en daardoor kun je er prima verblijven tijdens alle seizoenen.

Bezienswaardigheden van Lissabon

Dat Lissabon een mooie stad is dat weet je wel, dat zal ook de reden zijn dat je naar Lissabon op vakantie wilt gaan. Wat je zeker moet bezoeken als je in Lissabon bent is het kasteel Castelo de São Jorge, als je die niet hebt bezocht dan heb je het mooiste niet gezien. Wees wel op tijd met een kaartje boeken zodat je zeker weet dat je ook echt een bezoekje kunt brengen, het zou zonde zijn als je er bent en geen kaartje meer kunt krijgen.

Stedentrip naar Portugal

Als je in Portugal bent dan wil je natuurlijk meer zien dan alleen Lissabon. Je kunt meer van Portugal zien door te reizen, hoe je reist hangt af van wat je zelf fijn vindt. Zo kun je een hele mooie reis maken met de tram, je ziet dan niet alleen wat van Lissabon maar ook van de omgeving. Je kunt natuurlijk ook altijd nog een taxi nemen of een andere manier van reizen.

Met korting naar Lissabon

Als je gaat boeken dan ga je voor een prijs die zo laag mogelijk is. Boek dus niet bij de eerste de beste reis die je ziet, kijk eerst nog even rond voordat je definitief boekt. Als je er een korting uit kunt halen is dat heel erg mooi meegenomen. Zorg ervoor dat je dus eerst goed hebt gekeken voordat je een boeking doet, dan heb je de beste reis voor de beste prijs.

Stedengids bezienswaardigheden regio Lissabon

De beste tip die je kunt hebben is om een stedengids mee te nemen, daarin kun je alles vinden wat je moet weten over Lissabon. Je kunt dan kijken wat een echte plek is wat je moet bezoeken, je mist helemaal niks op die manier. Een stedengids kun je op veel verschillende plaatsen aanschaffen, jij hoeft je dus geen zorgen te maken dat je belangrijke plekken zult missen. Als je het mooiste hebt gezien van Lissabon ga je ook weer met een goed gevoel terug naar huis toe.

Hotels en overnachten

In Lissabon is altijd leven, ook in de nachten gaat het nachtleven er vrolijk door. Als je een hotel boekt moet je daar wel rekening mee houden, boek je die midden in Lissabon dan is er dus altijd leven om je heen. Heerlijk als je ervan houdt, je kunt mee doen met het nachtleven en daarna zo je hotel binnen lopen maar als je er niet van houdt dan kun je beter iets verder weg boeken. Dan kun je alsnog heerlijk tot rust komen terwijl je toch bij Lissabon in de buurt bent maar het net wat rustiger is.