Selecteer een pagina

Marseille, een prachtige stad in Frankrijk. Als je naar Marseille gaat dan zul je daar zeker tot rust komen en jezelf weer kunnen opladen. Een prachtige plaats aan het water waar je naast een mooi
uitzicht ook nog eens kunt varen. Je kunt vanaf het water maar Marseille heeft ook genoeg te bieden zonder dat je het water hoeft te benutten.

Bezienswaardigheden van Marseille

Als je in een stad aan het water verblijft dan is het niet te missen dat je in de havens gaat kijken, als je daar bent dan is Le Vieux-Port een haven waarvan je zeker versteld zult staan. Le Vieux-Port bevindt zich tussen 2 forten in genaamd Fort Saint Nicolas en Fort Saint-Jean. De haven bestaat al een hele tijd en is al aangelegd in de 15 e eeuw dus je zult zeker een schitterende haven te zien krijgen. Als je langs de kade gaat lopen kom je nog meer bezienswaardigheden tegen zoals Cath├ędrale de la Major, het Mucem, de wijk Le Panier en vergeet vooral het zeepmuseum MuSaMa niet.

Weekendje weg naar Frankrijk

Even een weekendje naar Frankrijk om heerlijk ontspannen weer terug te komen? Het is allemaal mogelijk als je het op de goede manier in gaat plannen. Je wilt natuurlijk niet dat je het hele weekend moet gaan lopen haasten omdat je het toch allemaal te krap in hebt gepland, je kunt daarom beter zorgen dat je weet wat je wilt doen en wat je wilt zien. Als je dat allemaal aanhoudt dan heb jij een heerlijk weekendje weg naar Frankrijk en kom je ook nog eens ontspannen weer thuis.

Met korting naar Marseille

Doordat Frankrijk niet heel ver weg is kun je makkelijk besparen op de reiskosten. Als je met de auto gaat dan bespaar je al een heleboel geld doordat je geen auto of taxi hoeft te huren. Als je met het
vliegtuig gaat dan kun je zelf bepalen voor welke prijs je een ticket boekt. Veel reisbureaus bieden namelijk goedkopere tickets aan om ervoor te zorgen dat het vliegtuig toch helemaal vol komt te zitten en niet met lege stoelen de lucht in gaat.

Stedengids met tips voor regio Marseille

Marseille is een schitterende plek, dat zal niemand ontkennen. Om ervoor te zorgen dat je alles ziet wat er te zien valt kun je een stedengids meenemen. Daarin staat precies vermeld wat er te zien is en waar je echt naartoe zou moeten gaan. Op die manier zie jij Marseille vanaf de mooiste plekken en dat is precies waarvoor jij naar Marseille toe bent gegaan natuurlijk.

Hotels en overnachten

Wat denk je van overnachten in een hotel met uitzicht op het water? Dat is toch wel een droom, je wordt wakker en je hoeft enkel maar de gordijnen open te doen om het water te zien. Er zijn genoeg hotels in Marseille te vinden zodat jij niet hoeft te reizen in Marseille maar dat je toch ook goed kunt overnachten. Je kunt dan zelf beslissen of je een all inclusive arrangement boekt of dat je toch voor
wat meer vrijheid kiest.