Selecteer een pagina

Als je eenmaal in Zweden bent geweest dan wil je niet anders meer. De rust die je in Zweden vind zul je niet zo snel ergens anders terug gaan vinden. Natuurlijk is het ook zo dat je naast de rust in Zweden ook prachtige steden hebt die je kunt bezoeken. Daaronder valt Stockholm en dit is dan ook een stad die jou veel schoonheid kan laten zien voor een onvergetelijke ervaring in Zweden.

Bezienswaardigheden van Stockholm

Als je dan in Stockholm bent dan mag het ABBA-museum natuurlijk niet ontbreken! Zweden zelf schreeuwt ABBA uit en zal daar dan ook met trots jou genoeg van willen tonen. Een bezoek aan het Vasa museum is ook de moeite waard, daar vind je een oorlogsschip wat in 1628 voor Stockholm is gezonken en wat voor 90% origineel is. Het Vasa museum is het meest bezochte museum uit heel
Scandinavië, het trekt een miljoen bezoekers per jaar.

Stedenreis naar Zweden

In Zweden vind je niet alleen Stockholm, er zijn ook meer plaatsen die je kunt bezoeken. Malmö is ook zeker een bezoek waard, je zit daar aan het water en kunt makkelijk de oversteek maken naar
Denemarken. Als je echt tot rust wilt komen dan is het natuurlijk een optie om zo ver mogelijk boven in Zweden te verblijven. Met een afstand van 1550 tussen noord en zuid Zweden kun je een flink eind boven in Zweden komen.

Met vroegboekkorting naar Stockholm

Op het moment dat je een reis gaat boeken naar Stockholm kom je er heel erg veel tegen. Je wilt wel een beetje een goedkope reis. Het hangt ook wel heel erg af van op welke manier je gaat reizen, want je kunt vaak op veel punten besparen. Als je bijvoorbeeld al vroeg je reis boekt dan kun je gebruik maken van een vroegboekkorting en dat is toch alweer meegenomen op de uiteindelijke prijs die je zult betalen.

Stedengids bezienswaardigheden regio Stockholm

Verdwalen in Stockholm is heel erg snel gebeurd. Er is zoveel te zien dat je soms niet goed weet waar je naartoe moet of wat je moet gaan doen om alles te kunnen zien wat je wilt. Om verwarring te
voorkomen kun je dan een stedengids aan gaan schaffen. Je kunt daar alles in zien wat je moet weten en je bent er dan ook zeker van dat je niks over het hoofd ziet, het zou erg jammer zijn als je thuis pas erachter komt dat je iets niet hebt kunnen bezoeken.

Hotels en overnachten

Om het ultieme gevoel van Stockholm te mogen ervaren is een hotel in Stockholm zelf wel een hele mooie belevenis natuurlijk. Gelukkig zijn er genoeg mooie hotels in Stockholm om ervoor te zorgen
dat jij een heerlijke overnachting kunt boeken. Als je toch liever wat meer rust wilt dan is dat ook heel goed mogelijk, je kunt dan beter een hotel wat verder van Stockholm af boeken. Je bent dan toch dicht in de buurt van Stockholm en ervaart de rust van Zweden terwijl je toch een goede overnachting hebt kunnen boeken.