Selecteer een pagina

Om bij Hamburg te komen moet je een flink stuk rijden maar je kunt natuurlijk ook met het vliegtuig of de trein gaan. Met de auto is het ongeveer een uurtje of 5 à 6 rijden. Het is dus ook niet zo dat je super lang in de auto hoeft te zitten. Mocht je het wel te lang vinden dan ben je met een uurtje in het vliegtuig zitten ook in Hamburg, met de trein is het dan wel iets langer zitten want met 8 à 9 uur reizen ben je ook in Hamburg.

Bezienswaardigheden van Hamburg

Hamburg heeft een hele grote haven die je zeker een keer zou moeten bezoeken. Natuurlijk zijn er nog veel meer dingen die je kunt bezoeken in Hamburg. Denk dan aan bijvoorbeeld de dierentuin Tierpark Hagenbeck genoemd waar je over 19 hectare grond veel verschillende dieren zult vinden. Ook zijn er verschillende musea te vinden waaronder de kunsthallen en Deichtorhallen.

Weekendje weg naar Duitsland

Je kunt Duitsland op verschillende manieren bezoeken, je kunt er met de auto naartoe gaan zodat je alle vrijheid hebt maar soms dan wil je niet dat hele stuk hoeven rijden. Als je niet het hele stuk zelf wilt rijden dan kun je ervoor kiezen om met de trein of het vliegtuig te gaan. Met het vliegtuig heb je helemaal geen vrijheid en kun je nergens heen zonder een auto te huren of een taxi te nemen. Iedere manier van reizen heeft zo zijn eigen voor- en nadelen.

Met korting naar Hamburg

Er zijn veel verschillende prijzen om een reis te boeken. Het hangt er ook vanaf op wat voor manier je gaat reizen. Als je met de auto gaat dan heb je hele andere kosten dan wanneer je met de trein of het vliegtuig gaat. Je kunt zelf dan een beetje spelen met de prijs en wat je uiteindelijk voor je reis naar Hamburg gaat betalen.

Stedengids met tips voor regio Hamburg

Als je er zeker van wilt zijn dat je alles uit je reis naar Hamburg kunt halen dan is het een heel goed idee om een stedengids mee te nemen. In een stedengids vind je de mooiste bezienswaardigheden en tips die je echt moet zien. Je zult dan dus niks over het hoofd zien wat je zou moeten zien en wat echt met Hamburg te maken heeft. Een stedengids aanschaffen is dus helemaal niet zo’n slecht idee, je kunt die gelukkig heel erg makkelijk via verschillende plekken aanschaffen.

Hotels en overnachten

Als je voor meerdere dagen gaat dan is het een must dat je een hotel gaat boeken of op zijn minst ergens waar je kunt overnachten. Zo zou je kunnen kiezen voor een vakantiepark in de buurt van Hamburg maar je kunt ook voor een hotel kiezen. Je kunt dan zelf bepalen waar je wilt verblijven en of je alles inclusief wilt hebben, je kunt het zo luxe maken als je zelf wilt. Je kunt er zelfs voor kiezen om in het midden van Hamburg te verblijven zodat je niks van Hamburg hoeft te missen.