Selecteer een pagina

Leuven is een ideale stad om te bezoeken. Het is dichtbij en ze spreken er ook nog eens de eigen taal. Je kunt dus met gemak een reisje boeken naar Leuven zonder dat het al te veel stress met zich
meebrengt. Je hoeft je koffer enkel maar te pakken en in de auto of trein te gooien en je kunt op reis.

Bezienswaardigheden van Leuven

In Leuven bevindt zich de Artois brouwerij, je moet dan toch op zijn minst op een terrasje genieten van een heerlijk biertje. Leuven heeft veel pleinen waar je op je gemak met een biertje de dag door
kunt brengen op een terras. Als dit te weinig is en je wilt meer weten over de brouwerij dan kun je een rondleiding boeken bij de Artois brouwerij. Als je dan toch in Leuven bent op dat moment is het
een heel goed idee om het stadhuis van Leuven te bezoeken, deze zal zeker opvallen met zijn kleurige muren.

Citytrip naar Belgiƫ

Belgiƫ is dichtbij en dat maakt het heel haalbaar om zomaar een dagje weg te gaan. Je kunt makkelijk in Antwerpen komen maar ook in bijvoorbeeld Brussel. Je kunt dan zelf beslissen of je met de auto gaat of dat je liever met de trein gaat om parkeer stress in het centrum te voorkomen. Met een paar uur ben je er en kun je zelf bepalen wanneer je weer naar huis toe gaat.

Met korting naar Leuven

Er zijn veel verschillende prijzen voor precies dezelfde reis te vinden. Je doet er daarom goed aan om niet zomaar een reis te boeken voordat je hebt gekeken of de prijs wel een beetje overeen komt met andere prijzen. Soms dan kan het zijn dat iemand echt de hoofdprijs moet betalen terwijl dezelfde reis ergens anders goedkoper is. Zorg er dus voor dat je eerst hebt vergeleken of de prijzen voor de reis naar Leuven normaal zijn en of je er misschien wel een korting bij kunt krijgen.

Stedengids bezienswaardigheden regio Leuven

Om het goed aan te pakken kun je een stedengids meenemen, dan ben je er ook zeker van dat je alles ziet wat je wilt zien. In een stedengids staat namelijk aangegeven wat er te zien valt en als je dat dan van tevoren plant kun je niets over het hoofd zien. Het is natuurlijk niet erg als je nog een keer terug naar Leuven gaat maar toch is het jammer als je thuis zit met de gedachte dat je iets niet hebt
gezien.

Hotels en overnachten

Als je ervoor kiest om meerdere dagen naar Leuven te gaan dan is het handig om een hotel te boeken zodat je kunt overnachten. Soms kun je een hotel boeken op de site van het hotel zelf. Zeker als je de reis met de auto doet komt er niemand tussen omdat je de reis zelf plant. Het is dus belangrijk dat je van tevoren dan het hotel regelt om ervoor te zorgen dat je niet ineens zonder een hotel komt te zitten en alsnog naar huis toe moet rijden.